• KUNSTMARKTEN & KUNSTEVENEMENTEN

  BINNENKORT: Kunst4daagse Bronkhorst - 30 mei t/m 2 juni Meer info waar ik deelneem aan kunstevenementen vind je in mijn AGENDA 2019. Op mijn CV een overzicht van exposities waar ik eerder aan heb deelgenomen.
  zie AGENDA 2019, diverse locaties, xx, Nederland
  1 januari 2019 tot en met 31 december 2019
  Meer informatie
 • Kunst4daagse Bronkhorst

  KUNST4DAAGSE BRONKHORST is een evenement dat uniek is, omdat het plaatsvindt in de gehele gemeente Bronckhorst. Op tal van locaties tonen kunstenaars hun creativiteit. Zowel amateurs als professionals stellen hun werk ten toon op heel verschillende plaatsen. Dat varieert van galerie tot boerenschuur, van tuinhuis tot horecagelegenheid.
  Het Martinushuus, Wichmondseweg 17, Baak, Nederland
  30 mei 2019 tot en met 2 juni 2019
  Meer informatie
 • Kunstmarkt "Kastanjerie" Heenvliet

  De kunstmarkt heeft als doelstelling de kunst toegankelijker te maken voor een breed publiek. Het is vooral de bedoeling dat de kunstenaars naast het exposeren van hun werk eventuele belangstellenden zo breed mogelijk informeren over hoe dit werk tot stand is gekomen.
  Kastanjerie , Dorpsplein "Kastanjerie", Heenvliet, Nederland
  8 juni 2019 tot en met 8 juni 2019
  Meer informatie
 • Kunstmarkt Tuindorp-Hengelo

  De kunstmarkt van Tuindorp 't Lansink in Hengelo bestaat uit ongeveer 150 kunstenaars die hun kunst etaleren op kramen rond de vijver van het Tuindorpbad. Naast de deelnemende kunstenaars is er ook vermaak.
  Kunstmarkt Tuindorp 't Lansink, Vijverlaan , Hengelo, Nederland
  16 juni 2019 tot en met 16 juni 2019
  Meer informatie
 • Kunstmarkt Vaals

  Kunst in Vaals vindt rondom het historische raadhuis van Vaals plaats, gelegen aan het von Clermontplein. Een internationaal kunstevenement waar kunstenaars afkomstig uit België, Duitsland en Nederland hun kunst presenteren. Een grote diversiteit aan kunstvormen zal er getoond worden op dit 2 daagse kunstevenement.
  De Kopermolen, Clermontplein , Vaals, Nederland
  20 juli 2019 tot en met 21 juli 2019
  Meer informatie
 • ArtiBosch

  ArtiBosch is een kunstenfestival dat ieder jaar op de eerste zondag van september in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt. Tegen het decor van de Sint-Janskathedraal, die zorgt voor een unieke historische locatie, tonen zo’n 70 kunstenaars afkomstig uit heel Nederland hun werk. Naast beeldende kunst is er ook muziek, theater, film, poëzie, dans en design te bewonderen.
  Parade , Parade, S Hertogenbosch , Nederland
  1 september 2019 tot en met 1 september 2019
  Meer informatie
 • Doesburgse Kadedagen

  Mooie Kunstmarkt en tal van activiteiten zijn er komende 21 & 22 september op de IJsselkade in Doesburg.
  Doesburgse kadedagen, IJsselkade , Doesburg, Nederland
  21 september 2019 tot en met 22 september 2019
  Meer informatie
 • Nationale Kunstdagen

  Bij uw bezoek aan de Nationale Kunstdagen geniet u van kunst van ruim 200 kunstenaars. Niet alleen schilderijen zijn goed vertegenwoordigd: u vindt er ook sieraden, textielkunst, brons, keramiek, fotografie en nog veel meer. Er is dus voor ieder wat wils!
  Beursfabriek , Symfonielaan 5, Nieuwegein , Nederland
  9 november 2019 tot en met 10 november 2019
  Meer informatie